Twitter Facebook

Rode Loper Dag

RODE LOPER VIP DAG ASTEN 2020
Centrummanagement Asten organiseerde op zondag 8 maart 2020 de 9e Rode Loper VIP Dag.

De eerste gezamenlijke detailkoopzondag van het jaar die altijd veel bezoekers naar het Astense centrum trekt.


Vorstelijk onthaal

Ruim 30 winkels leggen ’s middags van 13.00 tot 17.00 uur letterlijk de rode loper uit voor hun klanten. Bezoekers worden als een V.I.P ontvangen met een hapje, drankje, aanbieding en/of leuke activiteit.

Royal entertainment

Maar er is meer! In het hele centrum lopen lakeien rond. Zij bieden allerlei diensten aan de bezoekers aan. Daarbij valt te denken aan boodschappen dragen maar zij zijn ook dol op selfies maken. Daarnaast rijdt er weer een Tuk Tuk met lakeien rond om bezoekers gratis van de ene naar de andere plek in het centrum van Asten te brengen of boodschappen te vervoeren.

Toch fijn om even uit te rusten tijdens het shoppen! Daarnaast zijn er live optredens van DéDe Dance. Zij zullen op het Kompas, bij Jan van Hoek en op de Markt een aantal dansjes laten zien.

Kraak de kluis

Wegens groot succes komt ook de actie ‘kraak de kluis’ terug. Één lakei zal een gesloten glazen kubus (de kluis) dragen met een leuke prijs erin. De bezoeker die de juiste sleutel weet te trekken opent daarmee de kluis en wordt direct winnaar van de prijs.

Nog meer!

Bij Midas kom je de Walking Table tegen met heerlijke versnaperingen en een kopje koffie. Daarnaast kun je een toverstaf knutselen of een glittertattoo laten zetten.

Al met al een dag die niemand mag missen!