Twitter Facebook

Pompoendagen

 

Het Museum Klok & Peel ( www.museumklokenpeel.nl) organiseert al diverse jaren Pompoendagen in de herfstvakantie. Dit jaar wordt dit evenement georganiseerd van 12 t/m 20 oktober 2019. In samenwerking met gemeente, Centrummanagement en VVV krijgt het evenement ook dit jaar een extra dimensie doordat er een verbinding wordt gemaakt met het centrum van Asten

Speciaal vervoer
Gratis vervoer met een treintje voor bezoekers van het museum en het centrum in de periode van 14 t/m 19 oktober. Met het treintje kun je pendelen tussen museum en centrum van Asten. Dat kan gedurende de hele week in de middagen.

Activiteiten.
Om het extra aantrekkelijk te maken, worden er allerlei gratis kinderactiviteiten aangeboden in diverse winkels en horeca gelegenheden in het centrum. Bijvoorbeeld touwtje trekken bij Shoeby, glitter tattoos bij Primera en een ballonnenclown in de Midas. 
 
De aangeboden kinderactiviteiten worden vermeld op een feestelijke stempelkaart die de kinderen ontvangen bij een van de deelnemende partijen. Degene die de activiteit aanbiedt, vinkt deze af op de kaart. Volle kaarten kunnen bij de VVV worden ingeleverd in ruil voor een presentje. 
 
Museumbezoek vanuit centrum Asten Andersom geldt hetzelfde; vanuit het centrum van Asten worden bezoekers geattendeerd op de Pompoendagen en gestimuleerd middels het gratis vervoer om hun bezoek uit te breiden met een bezoek aan het Museum Klok & Peel.

Uiteraard hoeven alle activiteiten niet op één dag te worden uitgevoerd. Het aanbod geldt gedurende de hele week. 
 
Ondersteuning vanuit de Astense horeca Op talloze locaties in het centrum zullen heerlijke menuutjes worden aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen en dit alles passend in het herfst- / pompoenenthema. Want wat is er leuker dan de dag af te sluiten in een leuk café of restaurant onder het genot van een heerlijk hapje en drankje? 
 
De gratis kinderactiviteiten inclusief vervoer gedurende de Pompoendagen worden gehouden van maandag 14 t/m zaterdag 19 oktober a.s.