Twitter Facebook

Lenteshoppen

Na een barre winter is de lente iets wat gevierd mag worden. Centrummanagement Asten organiseert ieder jaar de themadag 'Lenteshoppen'. in 2019 is dat op 26 mei.
De winkels zijn open van 13.00 tot 17.00 uur.

Afgelopen jaar namen ruim 40 winkels deel aan de themadag door speciaal voor deze activiteit hun deuren te openen om hun nieuwe voorjaarscollectie of andere interessante producten te tonen. Maar ook buiten de winkels valt genoeg te beleven: er zijn op deze themadag diverse kraampjes opgesteld; is er muziek en dans; er is volop kinder vertier; er worden heerlijke lenteversnaperingen uitgedeeld. 

'Lenteshoppen' is, kortom, zeer de moeite waard. De activiteiten spreiden zich over het hele centrum van Asten uit zodat het lentegevoel nog eens wordt benadrukt.

Maar niet alleen voor volwassenen is er veel te doen tijdens 'Lenteshoppen': Uiteraard is er ook de nodige vertier voor de kinderen. Denk hierbij aan zeepbellenblazers en ballonfiguren makers, gratis springkussens, levende dieren en rondtrekkende muziek. In deMidas kun je je laten schminken en tatoo's zetten. Dus ook kinderen mogen deze themadag absoluut niet missen.