Twitter Facebook

Koopzondag: 5 september


Veilig winkelen? Daar zorgen we samen voor!

Najaarsactie 2020

Najaarsactie in Asten in nieuwe stijl; “Koop Lokaal Asten” goed ontvangen..!!

De nieuwe aangepaste vorm m.b.t. het stempelen kan rekenen op een brede steun van het winkelend publiek. In plaats van 1 stempel per €10,-  en bij 10 stempels een volle kaart hebben we bewust gekozen voor 1 stempel per winkelbezoek met aankoop. Bij 5 aankopen bij 5 verschillende winkels heb je een volle kaart welke mee doet in een loterij met fantastische prijzen.

Het lokaal shoppen wordt op deze wijze gestimuleerd.

Klanten reageerden erg positief en vonden het fijn om de lokale ondernemer hiermede te steunen.

 

De actie was wederom een groot succes ondanks het ontbreken van de gesloten horeca en de lock down m.i.v. 15 dec j.l. De laatste week was 30% van de winkels nog geopend. Toch hebben we besloten om de NJA door te laten gaan. Dit resulteerde in minder ingeleverde stempelkaarten maar betekent gelijk dat de win-kans groter wordt.

 

In de etalage van VVV-Asten werden de prijzen ten toon gesteld, waarvoor dank aan VVV-Asten voor het beschikbaar stellen van de etalage en Jos Jacobs en Hans Berkvens voor de mooie creatieve exposure.

 

Dinsdag 22 dec zijn door notaris Kessels en notaris Ties van Gulick de 10 fantastische hoofdprijzen getrokken. Daarnaast hebben we voor de 4de dus laatste week de 40 winnaars getrokken van weekprijzen t.w.v. €25,-. In totaal hebben we dus 170 prijzen weggegeven.

Onze dank gaat vooral uit naar notaris Kessels die vele jaren, belangeloos en met veel plezier, heeft zorg gedragen voor een eerlijke prijzentrekking. 2020  is zijn afscheidsjaar …. Nogmaals dank.

 

De feestelijke uitreiking van de hoofdprijzen zal i.v.m. de veiligheid omtrent Corona, spijtig genoeg, niet gaan plaatsvinden bij Café Zaal van Hoek. De hoofdprijssponsoren zullen zelf met de winnaars contact opnemen voor de feestelijke overhandiging van de hoofdprijs, natuurlijk binnen de veiligheidsgrenzen van R.I.V.M.

 

Al met al een memorabele Najaars Actie in Asten die ondanks de perikelen omtrent Corona toch een succes is geworden.!!

 

Tot volgend jaar, werkgroep NJA Asten