Twitter Facebook

Lenteshoppen in Asten

Op zondag 6 mei a.s. organiseert Centrummanagement Asten opnieuw een gezellige koopzondag met het thema “Lenteshoppen”.

RUIM 40 WINKELS VIEREN DE LENTE
De zondagmiddag na Bevrijdingsdag staat ook dit jaar geheel in het teken van voorjaar.
Een grote meerderheid van de winkels in het centrum opent haar deuren. Zij tonen de nieuwste voorjaarscollectie en bieden u graag hun prachtige en lekkere producten aan.

PROEF, RUIK EN VOEL HET VOORJAAR
Het promotieteam deelt heerlijke versnaperingen uit en de horeca verhoogt de lentesfeer met haar gezellige terrassen. De buitenactiviteiten worden herkenbaar aangeduid met strobalen. Zo wordt het lentegevoel nog eens extra onderstreept.

SFEERVOLLE MUZIEK EN SPETTERENDE OPTREDENS
De Markt staat tijdens het Lenteshoppen in het teken van live muziek. De Stroatzangers zullen door Asten trekken en bezoekers verblijden met muziek. Daarnaast is dansgroep D-light aanwezig om spetterende optredens te geven.

LEUK VOOR DE KIDS
Aan vermaak voor de kinderen is ook gedacht. Speciaal voor hen zijn allerlei leuke gratis activiteiten gepland. Clown Dico van Partyhome loopt door het centrum en maakt reuze zeepbellen en ballonfiguren. Op de Markt en het Kompas staan springkussens opgesteld. De echte avonturiers kunnen zich uitleven op het klimrek van Wesa Tuinhout. In Midas kunnen de kids geschminkt worden, haren laten vlechten en er is een leuke workshop lenteknutselen.

NIEUW OP DE MARKT
Speciaal voor de koopzondag wordt er op de Markt een kruispunt met stoplichten opgebouwd. Leuk voor de kids om met (loop)fietsen deel te nemen aan het ‘’verkeer’’. Edukar verzorgt dit evenement, interactief en leerzaam!

VOORJAARSDIEREN AAIEN EN PONY RIJDEN
Maar er is meer. Van Kemenade kleindierhobby neemt allerlei jonge voorjaarsdieren mee. Deze mogen lekker geaaid en geknuffeld worden. Voor Paardenliefhebbers staan tussen het Kompas en Midas de pony’s van Manege Heijligers klaar om een ritje te maken. LET OP! Pony rijden is alleen tussen 14 en 16 uur.

Lenteshoppen in Asten…. Mis het niet!
Moederdag-actie 2018

ZATERDAG 12 MEI 12.00 – 16.00 UUR

In het kader van moederdag organiseren de ondernemers uit het centrum van Asten gezamenlijk een toepasselijke actie.

WHEEL OF LOVE
Op zaterdag 12 mei (de dag voor moederdag) zal een duo met een mobiel rad, ook wel Wheel of Love genoemd, rondtrekken door het centrum van Asten. Mama’s mogen aan het rad draaien en maken kans op ludieke, kleine, leuke prijzen. Altijd prijs! Het Moederdagteam zal er alles aan doen om de moeders te laten vertrekken met een grote glimlach!

MIDAS KNUTSELEN
Bij Midas mogen de kinderen een linnen tas komen versieren. Helemaal gratis, met begeleiding en er zal ook een hapje en drankje klaar staan.

MEER INFO
De moederdagactie is een initiatief van Centrummanagement Asten.
Kijk voor meer info over activiteiten en evenementen in Asten op www.centrumasten.nl

Namens alle ondernemers uit Asten-Centrum:
FIJNE MOEDERDAG!