Twitter Facebook

 

Kunst in de winkel/etalage

Op 7 oktober 2018 wordt een Koopzondag in Asten georganiseerd. De winkels zijn geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Thema Koopzondag “Kunst in de winkel”.

In de periode 7 t/m 22 oktober worden kunstwerken geëxposeerd in 34 winkels en enkele andere etalages in het centrum van Asten. Het betreft voornamelijk kunstenaars uit Asten waarvan een aantal lessen volgt bij Atelier De Peelse school en Anita Hoebergen. De deelnemende locaties zijn tot een kunstroute verwerkt en er is een etalagewedstrijd aan verbonden..

Er worden werken geëxposeerd van de volgende kunstenaars:
Anita Hoebergen, Patricia Verbakel, Elmie Verhees, Antoinet van Griensven, John Dielissen,
Marie-jose Boerekamps , Marja van Boxtel, Mart Dogge, John de Groot, Len Knoops,
Marga henselmans, Anja Kessels, Frans Hoendervangers, Juliette Broos, Michiel Coolen,
Barbara de Jong, Maria Swaanen-Wouters, Annet van Gaal, Francien Schers, Els Haasen, Rosita Perdaen, Nelly Bouwmans, Theo van Dam, Astrid van Seccelen, Nicole Simone Schurian, Jan Oomen,
Wim van den Boogaart, Judy Driessen, Anja Verberne, Herman Joop, Peter Rutjes, Toos Crooijmans,
Richard Berkers, Anne-Mie Hoefnagels.

De locaties waar kunstwerken hangen/staan kunt u vinden op het wedstrijd formulier van de etalagewedstrijd op deze website.

Wilt u deelnemen aan de etalagewedstrijd ? U kunt het deelname formulier afhalen bij:
- Lijstenmakerij, Galerie Marja, Pr. Berhardstraat 29
- Shoeby Asten, Burg. Ruttenplein 11-12
- De bloemenbalie van Albert Heijn in de Midas, Markt 10
Ook kunt u het formulier downloaden en printen via deze website. Het formulier kunt u inleveren bij Shoeby en Lijstenmakerij,Galerie Marja.

Er zijn diverse leuke prijzen beschikbaar. De winnaars worden getrokken uit de ingeleverde correct ingevulde wedstrijdformulieren en worden na 20 oktober uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te komen nemen.
De prijzen worden beschikbaar gesteld door:
Klok en Peel museum Asten, Shoeby Asten, Lijstenmakerij Marja, Plus Gorissen, Berkvens wooncentrum, Ijssalon Bacio, Assurantiekantoor Schurian, Verdonschot Mode, Expert Asten,
Shell Peelland, Foto van Neerven, Bakker Koolen, Bike totaal, De Grutter, Maries Boetiek, Blokker Philipsen,

Download hier het wedstrijdformulier (PDF).

Pompoendagen

Tijdens de herfstvakantie van 13 t/m 21 oktober 2018 worden weer Pompoendagen georganiseerd. Een activiteit, die de afgelopen jaren was geconcentreerd in het Klok & Peel museum. Zie ook Dit jaar wordt de activiteit uitgebreid. Door samenwerking tussen gemeente, het museum, VVV en Centrummanagement wordt er een verbinding gemaakt tussen museum terrein en het centrum van Asten. Bezoekers van het centrum kunnen gebruik maken van speciaal, gratis, vervoer tussen museum en centrum om de daar georganiseerde activiteiten te bezoeken.