Twitter Facebook

Asten op de Catwalk

Op zondag 8 april werd de tweede editie van Asten op de Catwalk georganiseerd. Maar liefst 100 modellen van verschillende Astense (mode-) winkels liepen 2 modeshows. (14 en 15 uur).
De winkels zijn open van 13.00 tot 17.00 uur.

De catwalk (een groene loper van maar liefst 1 kilometer lang) begint bij NO 49 Ladiesfashion en loopt via de Emmastraat naar Midas Winkels. Hij gaat dwars door het winkelcentrum heen richting ’t Kompas. Daar wordt een rondje gelopen om vervolgens weer richting de Markt te gaan. Voor café Jan van Hoek is een verhoogde catwalk opgesteld waar bezoekers vanaf de terrassen alles goed kunnen bewonderen. De stoet loopt nog een gezamenlijk rondje en op de Markt wordt het geheel afgesloten.
 
De stoet wordt vooraf gegaan door een golfkarretje met muziek en presentator Otto Spierings zorgt voor passend commentaar. Let op! ook de modepolitie is aanwezig. Zij zullen op ludieke wijze gratis kledingadvies geven.
 
Daarnaast organiseren verschillende winkeliers een kassabonactie. Schrijf op je aankoop bon (d.d. 8 april 2017) je naam en telefoonnummer en wie weet van jij in de prijzen.